Tarjous päättyy

{dnn}

Days

{hnn}

Hours

{mnn}

Mins

{snn}

Secs

TULE MUKAAN TÄSTÄ!

Jukka Harju on valmentanut yli 12 vuotta ja jatkokouluttanut jo yli yli tuhat ohjaajaa, asiakkaina salien lisäksi mm. fyioterapeutit HYKSilta, Ruissalon kuntoutuksesta ja Porin lääkäritalolta. Hän on konsultoinut ammttiurheilijoita kuten Nooralotta Neziri ja Patrik Laine.

12 viikon Natural Bootcamp verkkovalmennus

Ei repivää rääkkiä, vaan monipuolista toiminnallista treeniä kehoa kuunnellen.

- Joka viikko uusi valmis treeni joissa 15min, 30min ja 50min versio: aina sinulle sopivan pituinen treeni!

- Ohjeet ravintoon ja lepoon jotka tukevat ohjelmaa: Voit tuplata tuloksesi!

- Suljettu fb ryhmä jossa saat henk koht tukea: Aktiivinen ryhmämme antaa tietoa ja tsemppiä

- TULOSTAKUU! JOS ET SAA TULOKSIA, SAAT RAHAT TAKAISIN

Uusi kesäkunto: VIREÄ, KEVYESTI LIIKKUVA TERVE JA HYVÄKUNTOINEN

Koko 12vk kurssi sinulle vain 147,00€

Lisäksi saat alla olevat bonukset

Liity yli 700hlö joukkoon laittamaan keho uuteen tilaan!

TÄSTÄ saat alennuksen ja tule mukaan tekemään itsestäsi energisempi, liikkumaan kevyemmin, palautumaan nopeammin ja nukkumaan paremmin!

12 viikon ohjelmat videoina sähköpostiisi ja omistat ne lopun elämääsi! Lisäksi fb ryhmä jossa lisää, vinkkejä, linkkejä ja ajatusten vaihtoa muiden treenaajien kanssa

Haluatko entistä paremmin vastata elämän kiireisiin, palautua paremmin, nukkua syvemmin ja olla terveempi sekä vireämpi?

Jos haluat rennon ja terveen kehon, energisen ja keskittyneen mielen, sekä kestävyyttä, voimaa ja kehonhallintaa. Tämä 12 viikon Natural Bootcamp verkkovalmennus on juuri sinulle.

Bonukset

  1. ”Ravinto Vuorokauden Ympäri” Videovalmennus - Energisoiva, terveellinen ja kehon liikkuvana ja kunnossa pitävä ravinto. Miten rakennat sinulle ja sinun tilanteeseen sopivat ateriat aamusta iltaan maksimoidaksesi energian päivällä ja unen yöllä sekä pitääksesi kehon kunnossa. Arvo 29€ Tämä on uusi valmennukseni joka löytyy myös verkkokaupastamme erikseen aivan pian
  2. ”Kotiruoka” - 40 reseptiä kotikeittiöön e-kirja. Ei kikkailua, vaan oikeaa ruokaa, resepteillä jotka maistuvat! Kaikki reseptit ovat kerta annoksia joten on helppo tehdä yhdelle, kahdelle, kolmelle tms. Tiedät miten ärsyttävää on tehdä 4hlö resepti kolmelle tai edes kahdelle kun tarvitaan esim 1/3 kananmunaa… Arvo 14,90€. Tämä on uusi valmennukseni joka löytyy myös verkkokaupastamme erikseen jo nyt
  3. ”Ravitse Faskiaa” - Videovalmennus. Tämä valmennus sisältää tärkeimmät tiedot ja strategiat miten sidekudosten kuntoon vaikutetaan muulla kuin liikunnalla. Se mitä suusta laitetaan alas, tai jätetään laittamatta ja millä muulla faskiaa voi ravita, löytyy tästä valmennuksesta. Arvo 14,90€. Tulossa pian

Annan sinulle siis kaikki nämä uudet valmennustuotteet ILMAISEKSI kun lähdet mukaan Natual Bootcamp verkkovalmennukseen

TÄSTÄ SAAT alennuksen ja tule mukaan tähän valmennukseen

Haluatko entistä paremmin vastata elämän kiireisiin, palautua paremmin, nukkua syvemmin ja olla terveempi sekä vireämpi?

Jos haluat rennon ja terveen kehon, energisen ja keskittyneen mielen, sekä kestävyyttä, voimaa ja kehonhallintaa. Tämä 12 viikon Natural Bootcamp verkkovalmennus on juuri sinulle.

12 viikossa näet tuloksia!

Kaikki treenit voi tehdä kotona ja niistä saa lisäksi oikeaoppiset alkulämmittelyt ja paljon liikkeitä omiin treeneihin.

Natural Bootcampin avulla olen voinut pitää selkävaivani kurissa. Muutenkin oloni on vireämpi treenin jälkeen. Jos lipeän säännöllisestä treenistä, huomaan sen kyllä pian. Natural Bootcampin hyvä puoli on siinä, että treenin voi sovittaa oman osaamistasonsa ja treenipäivän jaksamisensa mukaan. Lisäksi suuri kiitos Jukalle siitä, että hän on suunnitellut valmiiksi eripituisia treenejä. Ei enää tekosyytä ”En ehdi”, kun lyhimmillään treeni on vain 15 min mittainen!” - Johanna Törnroos

Katso sivun yläosan video, jossa kertaan tärkeät asiat fiksuista treeneistä. Videosta saat vinkkejä myös omiin treeneihin vaikka et lähtisi tällä kertaa mukaan verkkovalmennukseen.

Tuleeko treenejä tehtyä?

Treenejä on aina kolme eri mittaista, 15min, 30min ja 50min. Voit tehdä vain 15min version ja huomata eron. Lisäksi mukana on ”treenejä” jotka teen farkut ja kauluspaita päällä. Ne voi tehdä koska ja missä vain!

Tiedät, että tulokset tulevat tekemällä. Nyt on sinun paikkasi sanoa ”minä haluan tehdä tämän” ja autan sinua kaksi kertaa viikossa + jatkuvalla tuella fb-ryhmässämme.

Voit aloittaa jakson kun sinulle sopii

Ostaessasi valmennuksen, saat vahvistusviestin josta voit klikata aktivonnin myöhemmin, tai aloita vasta kun uusi ohjelma on julkaistu (todennäköisesti maaliskuussa) ja voit aloittaa samantien tai esim. maaliskuussa, tai koska vain haluat.

Sinä pystyt siihen ja saat tuloksia.

Nyt on aika laittaa itsensä terveeksi, palautua paremmin, energiseksi, nukkua paremmin, nauttia enemmän ja saada keho toimimaan sisältä ja ulkoa!

"Natural Bootcampin verkkovalmennus on just se, mitä suurin osa ihmisistä tarvii. Tukea, liikkuvuutta, notkeutta. Monella on kireät ja kipeät lihakset, etenkin selässä ja niskassa. Bootcampin treenit tarjoaa ratkaisun just tähän.

Liikkeet sopivat vauvasta vaariin ja kaikille siltä väliltä. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta silti tehokkaita jopa kokeneemmallekkin treenaajalle.

Saatat löytää käyttämättömiä lihaksia kehosta ja huomata, miten kankea oletkaan, vaikka toisin luulit. Saat lisäksi itsevarmemman olemuksen hyvän ryhdin ansiosta, sekä kivuttoman ja liikkuvamman kehon. Suosittelen. 3 Kuukauden päästä kiität itseäsi siitä, että aloitit treenaamaan.” - Timo Värrälä

Natural Bootcamp verkkovalmennus sisältää yli 25 erilaista videota.

Voit tehdä kaikki harjoitukset 100 % omalla keholla, mutta mukana myös ylimääräisiä harjoituksia esimerkiksi foamrollerin ja kahvakuulan kanssa. Lisäksi joka viikolle omat ohjeet ja vinkit ravintoon ja hyvinvointiin liittyen. Lisäksi saat rentoutus- ja keskittymisharjoituksia mielelle kokeiltavaksi.

TULE MUKAAN

100 % TAKUU!

Kun vedät valmennuksen läpi ja jos et huomaa mitään eroa kehossasi, palautan mielelläni kaikki rahasi takaisin ja saat tietenkin pitää videot.

”Olen kokenut että olen saanut rahallani paljon enemmän kuin odotin.” - Eija J.

Tervetuloa mukaan!

Tämä treeni on suunniteltu vastaamaan nyky-yhteiskunnan informaatio- ja istumatyön haasteisiin, sekä optimoimaan kuntoilijoiden ja urheilijoiden lihastasapainoa. Treeni ei ole repivää rääkkiä, stressi ei parane kehoa stressaamalla. Tämä on toiminnallista aktiivista kehonhuoltoa ja optimointia.

Bonukset

  1. ”Ravinto Vuorokauden Ympäri” Videovalmennus - Energisoiva, terveellinen ja kehon liikkuvana ja kunnossa pitävä ravinto. Miten rakennat sinulle ja sinun tilanteeseen sopivat ateriat aamusta iltaan maksimoidaksesi energian päivällä ja unen yöllä sekä pitääksesi kehon kunnossa. Arvo 29€ Tämä on uusi valmennukseni joka löytyy myös verkkokaupastamme erikseen pian
  2. ”Kotiruoka” - 40 reseptiä kotikeittiöön e-kirja. Ei kikkailua, vaan oikeaa ruokaa, resepteillä jotka maistuvat! Kaikki reseptit ovat kerta annoksia joten on helppo tehdä yhdelle, kahdelle, kolmelle tms. Tiedät miten ärsyttävää on tehdä 4hlö resepti kolmelle tai edes kahdelle kun tarvitaan esim 1/3 kananmunaa… Arvo 14,90€. Tämä löytyy myös verkkokaupasta erikseen jo nyt
  3. ”Ravitse Faskiaa” - Videovalmennus. Tämä valmennus sisältää tärkeimmät tiedot ja strategiat miten sidekudosten kuntoon vaikutetaan muulla kuin liikunnalla. Se mitä suusta laitetaan alas, tai jätetään laittamatta ja millä muulla faskiaa voi ravita, löytyy tästä valmennuksesta. Arvo 14,90€. Tämä löytyy myös verkkokaupasta erikseen pian

Annan sinulle siis kaikki nämä uudet valmennustuotteet ILMAISEKSI kun lähdet mukaan Natural Bootcamp verkkovalmennukseen

Tule mukaan tähän valmennukseen.Jukka Harju